Composiet

Composiet, het ideale oppervlak voor keukens

Unistone® is een composiet-materiaal, geproduceerd met de gekende BRETON-technologie. Unistone® bestaat voor 90% tot 93% uit natuurlijke kwarts gebonden in een harsmassa, waardoor het een buitengewoon hard en bestendig materiaal is. Unistone® is gecertificeerd voor gebruik in keukens (NSF-certificatie: er komen geen schadelijke bestanddelen vrij bij gebruik met voedsel).

Het is een ideaal oppervlak voor keukens, badkamers, vloeren en wandbekledingen. Bovendien is het verkrijgbaar in talloze kleurschakeringen die onnoemelijk veel decoratiemogelijkheden bieden: van een keukenwerkblad tot een meubelontwerp. Unistone® is enkel beschikbaar in platen.

Kleuren van Unistone

Het Unistone®-gamma bestaat uit 27 trendy kleuren. Bijna elke soort is beschikbaar in dikte 1,2 – 2 of 3 cm en in 2 afwerkingen: Gepolijst en Letano (Unistone® Nero Galactica en Unistone® Bianco Galactica enkel in gepolijste afwerking).

Naast de standaardafmetingen van 300×140 cm zijn er ook JUMBO-platen te verkrijgen: 330×165 cm. Naargelang de soort zijn JUMBO-platen beschikbaar in dikte 2 en 3 cm. (Unistone® Andes Grey is enkel in JUMBO-platen te verkrijgen)