Belgische Blauwsteen

Een traditionele steen

Al verschillende eeuwen wordt Belgische Blauwe Hardsteen gebruikt in de gebouwen in de streek, welke zijn uitgegroeid tot de bevoorrechte getuigen van zijn duurzaamheid. De steen neemt tevens een vooraanstaande plaats in in de bouw in het algemeen.

Dankzij zijn uitstekende technische kwaliteiten is Belgische Blauwe Hardsteen een van de beste bouwstenen die in Europa worden gedolven. Hij is geschikt voor alle klimaten, kan zowel manueel als mechanisch worden bewerkt en kan tevens worden gepolijst. Kortom: een schitterend materiaal dat kwaliteit aan schoonheid weet te paren.

Belgische Blauwe Hardsteen, perfect te integreren in uw hedendaags of klassiek interieur

Belgische Blauwe Hardsteen is een natuurlijk en levend materiaal. Met het verstrijken van de jaren verfraait zijn patina. Dankzij zijn lage poreusheid en zijn hardheid is de steen bijzonder goed bestand tegen vlekken en verontreiniging. Wanneer hij buiten wordt gelegd, is er geen specifiek onderhoud vereist. Binnen volstaan enkele eenvoudige handelingen opdat uw elementen in Belgische Blauwe Hardsteen hun charme bewaren en een patina krijgen dat zich perfect integreert in uw hedendaags of klassiek interieur.